logo

Maandag t/m vrijdag

van 09:00 - 17:00 uur

Aanmelden hulp

Contactformulier

INTER-TEMPUS

Een traject op maat

De jeugdzorgorganisatie Inter-tempus biedt innovatieve kleinschalige woonvoorzieningen voor jeugd en jongeren in Noord-Holland. Inter-tempus bestaat uit een groep gedreven medewerkers die buiten de kaders durft te denken. Voor jongeren die een korte of langere periode zijn aangewezen op zorg, kunnen wij een traject op maat verzorgen. Vaak in wooninitiatieven van geringe omvang begeleiden wij jongeren in hun groei naar zelfstandigheid en voorzien in de persoonlijke behoefte van de jongere.

Bijvoorbeeld voor jongeren die langdurig in gesloten instellingen hebben gezeten of van plek naar plek verhuisd zijn, zoeken wij naar een duurzame plek waar ze zich thuis voelen. Door het geven van begeleiding op maat, met of zonder behandeling, bouwen wij aan een toekomst waarin ruimte, tijd en perspectief de pijlers zijn.

Cruciaal is de vertrouwensrelatie tussen begeleiding en de cliënt, dit is de basis om tot goede resultaten en tevreden cliënten komen. Wij zetten in op het versterken van zelfredzaamheid. Een zinvolle daginvulling en scholing staan daarbij centraal. Samen gaan wij graag op zoek naar wie je wilt zijn en hoe je zingeving ervaart. Wij sluiten aan bij de leefwereld van de jongere en zijn systeem en hebben bejegening hoog op de agenda staan. 

MEER INFORMATIE OVER INTER TEMPUS

 

Bezoekadres

Inter-tempus

Hoofdkantoor/postadres: Harmenkaag 27 (1e etage) 1741LA Schagen

Kantoor Alkmaar Kennemerstraatweg 107B (3e etage) 1814 GE Alkmaar

Scroll naar top