logo

Maandag t/m Vrijdag

van 09:00 - 17:00 uur

Aanmelden hulp

Contactformulier

De Organisatie

Medewerkers

Wij zijn een gedreven team binnen een smalle, flexibele organisatie. Tegelijkertijd staat kwaliteit hoog in ons vaandel.

Ons team is gedreven met hart voor het werk.

Professionals die met een frisse blik open staan voor vernieuwende wijzen van zorg verlenen en zich blijvend scholen.

Expertise

Inter-eos professionals hebben ervaring en expertise in huis op het gebied van onder meer: forensische orthopedagogiek, stressregulering, speciaal onderwijs, persoonlijkheidsonderzoek, werktoeleiding, sport en spel, rots-water trainer, ervarend leren, systeemgerichte interventies, autismespectrumstoornissen, evaluatie- en interventieonderzoek. Een aantal medewerkers zijn gecertificeerd om diagnostiek uit te voeren.

de organisatie

HKZ-Certificering

Voor het borgen van kwaliteit binnen onze ambulante hulpverlening gebruikt Inter-eos een kwaliteitssysteem dat voldoet aan de normen van Stichting Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ). Voor vragen over kwaliteit kunt u contact opnemen met onze kwaliteitsfunctionaris via het telefoonnummer 06-83775366 of via info@inter-eos.nl

Bekijk en Download hieronder het Primair Proces van Inter-eos.

DOWNLOAD

 

werken

Werken of stage

Op indeed vindt u onze openstaande vacatures.

Voor een open sollicitatie kunt u ons per e-mail benaderen. Wij laten altijd van ons horen.

Inter-eos biedt stageplaatsen aan voor opleidingen op HBO-niveau. Ben je geïnteresseerd neem dan contact met ons op via email: 

info@inter-eos.nl

Scroll naar boven
Scroll naar top